Betowood

Betowood, de oerdegelijke constructie met een tijdloze uitstraling
De combinatie van Scandinavisch vuren blokhutprofiel wanden met gecoate betonpalen staat garant voor een zeer solide constructie.

De Betowood kapschuur en platdakberging (met luifel) zijn als volgt opgebouwd:
Op de hoeken staan betonnen palen, met daartussen betonnen planken, welke in de grond gezet worden.
Hierdoor zijn er geen houten delen die de grond raken. De wanden zijn opgebouwd met 28mm dikke scandinavisch vuren blokhutplanken. U kunt voor een onbehandelde versie, of voor groen geïmpregneerd gaan. De stevige dakconstructie wordt ondersteund door een ringbalk en als dakbedekking word EPDM- rubberfolie meegeleverd. Zo kunt u met uw Betowood systeem jaren plezier beleven.

De voordelen van het Betowood-systeem:

- Zeer duurzaam door het gebruik van gecoate betonpalen, welke door de coating langer meegaan, minder vocht en vuil opnemen, langer kleurvast zijn, minder grip geven aan mossen/algen/schimmels en de palen zijn UV-stabiel.
- Er is geen extra fundering nodig, wel kunt u overwegen een betonnen funderingstegel onder de palen te plaatsen.
- De Betowood kapschuur en platdak berging zijn makkelijk uit te breiden met een schutting van het zelfde systeem.

- De Betowood kapschuur en platdak berging zijn eenvoudig te monteren. Als de palen goed gesteld staan, stapelt u de wanden makkelijk op.
- Geleverd als bouwpakket, dit maakt het makkelijk de losse delen door een smalle poort of huis naar de achtertuin te transporteren.
- De indeling van de Betowood berging en Kapschuur is zelf te bepalen en te veranderen met de losse betonpalen, platen en planken.
- Uitbreiding achteraf is goed mogelijk met het schuttingsysteem om een schutting aan te bouwen of de overkapping te vergroten.