Priëlen

Priëlen – de open overkapping voor de tuin

Een prieel is te vergelijken met een tuinhuisje of overkapping. Zo’n prieel staat prachtig in de tuin. Bovendien zijn priëlen eenvoudig te combineren met ander tuinmeubilair om een leuke sfeer te creëren. Weet u niet wat een prieel precies is? Een prieel is een overkapping die voor het grootste deel open is. Deze overkapping staat dus op vier staanders en de wanden zijn leeg. Het is uiteraard ook mogelijk om priëlen te bestellen met één of twee wanden. Op die manier behoudt u dat fijne, open gevoel van de tuin.

Met de priëlen van Woodvision is uw tuin leuk aan te kleden. Zo kunt u deze inrichten met een loungeset of picknicktafel onder deze overkapping om heerlijk te loungen of met zijn allen te genieten van een eetgelegenheid. Daarnaast kunt u een prieel ook praktischer aankleden met een tuinkeuken. Hierdoor kunt u heerlijk in de buitenlucht koken of comfortabel buiten aan het werk gaan. Een prieel in de tuin ziet er dus niet alleen fraai uit, het kan dus ook zeer praktisch zijn.

Prieel als dé toevoeging aan uw fantastische tuin

Wanneer u nog iets zoekt om toe te voegen aan uw tuin, raden wij een prieel aan. Een prieel is dé toevoeging aan uw tuin, omdat u alle fantasie en creativiteit erop los kunt laten. Een prieel kunt u bijvoorbeeld aankleden als loungeruimte of terras. Heeft u eerder een iets praktischer doel voor ogen? Overweeg dan om de prachtige priëlen te gebruiken om een tuinkeuken te plaatsen. Het is zelfs mogelijk om van uw prieel een werkplaatsje te maken in de tuin. Priëlen van Woodvision Tuinhout zijn altijd van zeer hoge kwaliteit. Bovendien dragen ze bij aan de leuke sfeer in uw tuin. Dit type overkapping is te vergelijken met een tuinhuisje of terras. Zo worden priëlen namelijk gemaakt van hout of metaal en zijn ze vaak omgeven door bloemen en planten.

Priëlen zijn bij Woodvision Tuinhout verkrijgbaar met of zonder dakbedekking. De dakbedekking genaamd shingles zijn bijvoorbeeld een goede optie. Deze shingles zijn leverbaar in de kleuren groen, bruin, grijs, rood of zwart. Alle priëlen van Woodvision Tuinhout hebben een strak en modern design. Daarnaast zijn de priëlen gemaakt van kwaliteitshout. Uiteraard is dit type hout onder zeer strenge controle vervaardigd. Het hout moet namelijk aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Alleen wanneer het hout goed genoeg is, worden er priëlen van gemaakt.

Pakketten voor priëlen van Woodvision Tuinhout

Woodvision Tuinhout priëlen zijn in verschillende pakketten verkrijgbaar. De priëlen van zijn leverbaar met wanden of zonder wanden, in diverse kleuren en uiteraard in afmetingen. Alle priëlen worden geleverd in een pakket. Dit noemen wij een basispakket. Daar zit alles in wat u nodig heeft om de prieel in elkaar te zetten. Uiteraard kunt u zelf dingen toevoegen om uw prieel nog mooier te maken.

Een prieel basispakket van Woodvision Tuinhout bestaat uit:

  • Funderingsmaat (b x d)   268 x 268 cm óf 370 x 370 cm
  • Buitenmaat (b x d)          302 x 302 cm óf 400 x 400 cm
  • Nok maat                       300 cm
  • Staanders 9 x 9 cm óf 12 x 12 cm
  • Dakbeschot 1,7 cm
  • Dak constructie 4,5 x 9,5 cm of 4,5 x 12 cm

Maatwerk is mogelijk bij Woodvision Tuinhout

Heeft u een specifieke ruimte waar u graag een Woodvision Tuinhout prieel wilt plaatsen, maar past de prieel van het standaardpakket niet? In dat geval is maatwerk de oplossing. Het is bij Woodvision Tuinhout tevens mogelijk om de priëlen op maat te laten maken. U geeft aan op een plattegrond wat de gewenste afmetingen zijn. Daarop moet ook vermeld worden wat de materialen en afmetingen zullen zijn van uw prieel.

Vervolgens stuurt u ons de door u ontworpen plattegrond in een e-mail. Wij zullen zo snel mogelijk reageren en u adviseren over de mogelijkheden. Samen met Woodvision Tuinhout heeft u binnen de kortste keren een prachtig prieel op maat in uw tuin staan. Informeer naar de mogelijkheden of kom gezellig eens langs. Woodvision Tuinhout is gevestigd te Noordwijkerhout. Ons team van gepassioneerde specialisten helpt u graag!