Douglasvision Prestige

De Woodvision Douglasvision Prestigelijn is dé top van ons assortiment. Buitenverblijven, kapschuren en zadeldaken in zeer robuuste uitvoering, zo worden bijvoorbeeld zeer robuuste duplo verlijmde staanders en ringbalken toegepast van 14x14cm. De Prestigelijn is in te delen naar eigen wens en behoefte met behulp van grote diversiteit aan wanden.

De Douglasvision Prestigelijn is een kwalitatief hoogstaande productlijn. De buitenverblijven zijn zeer zwaar uitgevoerd met: Staanders en ringbalken van 14x14cm, schoren van 12x12cm en gordingen van 7x22cm. ( bij de kapschuren en zadeldaken prestige zijn de spanten van 4.5x16cm regels gemaakt.) De buitenverblijven,  kapschuren en zadeldaken Prestige zijn uitgerust met dubbele boeidelen waardoor een decoratieve sierlijst ontstaat.
Grote schroeven worden uit het zicht gehouden door middel van Douglashouten doken, wat het geheel een rustiek aanzicht geeft.

De zeer populaire Woodvision Douglas buitenverblijven, uitgevoerd in duurzaam douglas / larikshout, zijn vanaf heden uitgebreid met de Douglasvision Prestigelijn. De Prestigelijn omvat robuuste en oersterke overkappingen die voor elke tuin een aanwinst zijn.

Alle Douglasvision Prestige overkappingen zijn uit te voeren met diverse soorten wanden, met deuren , ramen of bijvoorbeeld een shutterelement. Ook kunnen er in de wanden van de buitenverblijven aan de onderkant trasramen gezet worden voor een luxe uitstraling. De trasramen zijn verkrijgbaar in diverse lengtematen, en in een gestucte uitvoering of met steenstrips.