Wanden Douglasvision

Wanden Douglasvision – voor ieder buitenverblijf een oplossing


Woodvision Tuinhout begrijpt als geen ander dat u graag een persoonlijke touch toevoegt aan uw tuin. Dit kan door uw eigen buitenverblijf samen te stellen. Om uw eigen Douglasvision buitenverblijf samen te stellen, heeft Woodvision Tuinhout een uniek wandsysteem samengesteld. Hierdoor is het mogelijk dat u uw buitenverblijf of berging van wanden kan voorzien. Alle wanden Douglasvision worden als bouwpakket geleverd.

In het menu aan de linkerkant kunt u het type Douglasvision buitenverblijf selecteren. Doe dit eerst voordat u wanden Douglasvision uitzoekt. Niet iedere wand is namelijk geschikt voor elk buitenverblijf. U selecteert eenvoudig waar u de wanden Douglasvision voor wilt gebruiken en vervolgens krijgt u alleen de geschikte opties te zien. Woodvision Tuinhout heeft een groot assortiment waardoor u keuze heeft uit veel soorten wanden Douglasvision.

Alle wanden vindt u hieronder in het brede assortiment van Woodvision Tuinhout.

Wanden Douglasvision voor ieder buitenverblijf

Woodvision Tuinhout heeft diverse soorten wanden Douglasvision in het assortiment. Zo kunt u kiezen uit wanden die gemaakt zijn van blokhutprofielen of wanden van enkelzijdig of dubbelzijdig Zweeds rabat. Voor vrijwel ieder buitenverblijf zijn er wel geschikte wanden te vinden. Dankzij het eenvoudige wandsysteem van Woodvision Tuinhout kunt u binnen een mum van tijd uw eigen Douglasvision buitenverblijf samenstellen. Wanden Douglasvision zijn beschikbaar voor ieder buitenverblijf.


Voordelen van buitenverblijf met wanden Douglasvision

Niet iedereen heeft een buitenverblijf met wanden. De reden hiervoor: niet iedere overkapping bevat wanden in het standaard pakket. Het is echter zeer eenvoudig om uw buitenverblijf later aan te passen. Het plaatsen van wanden kent namelijk een aantal voordelen. Zo hoeft u ten eerste niet alles helemaal dicht te maken. U kunt simpelweg een wand plaatsen op de plek waar de meeste wind op staat. Hierdoor kunt u nog langer buiten genieten.

Daarnaast kunt u door het plaatsen van Douglasvision wanden elk moment buiten zitten. In het najaar kan de zon ons nog wel eens verrassen. Het frisse herfstwindje voorkomt waarschijnlijk dat u lekker buiten in uw buitenverblijf gaat zitten. Door wanden Douglasvision te plaatsen, kunt u beter beschut genieten van uw overkapping. Dankzij wanden Douglasvision geniet u niet alleen langer van het weer, u kunt tevens op elk moment heerlijk genieten!


Wanden Douglasvision moeiteloos bestellen

Als u wanden Douglasvision voor uw buitenverblijf gaat bestellen, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Ieder Douglasvision buitenverblijf kan moeiteloos naar wens worden samengesteld. Het is alleen wel belangrijk dat er duidelijk gecommuniceerd wordt waar de wanden komen. Zo moet u zelf de planken op schuinte zagen indien u schuine zijwanden en topgevel heeft.

Om duidelijk aan te geven waar u de wanden Douglasvision voor gaat gebruiken, kunt u Woodvision Tuinhout hier altijd over bellen. Daarnaast is het tevens een optie om een schets te e-mailen waarop duidelijk staat aangegeven waar de wanden geplaatst moeten worden. Indien er iets onduidelijk is, wordt er direct contact met u opgenomen. Samen zorgen we ervoor dat uw Douglasvision buitenverblijf uniek, degelijk en prachtig zal zijn.


Wanden Douglasvision met blokhutprofielen

Een optie is om wanden met blokhutprofielen te gebruiken voor uw eigen buitenverblijf. Deze wanden met blokhutprofielen worden samengesteld uit geschaafd Douglashout blokhutplanken van 2,8 x 19,5 centimeter, met een werkende hoogte van 18,2 centimeter en palen met een sleufsysteem. Daarnaast zijn deze wanden ook leverbaar in Douglashout Zweeds rabat van 1,5-3 x 16,5 centimeter met een werkende hoogte van 15 centimeter.


Deuren en ramen in wanden Douglasvision

Het is bij Woodvision Tuinhout tevens mogelijk om deuren en ramen in de wanden Douglasvision te plaatsen. In het menu aan de linkerkant vindt u een aparte categorie voor alle beschikbare deuren en ramen. Bij de wanden met deuren is het tevens mogelijk om de dichte deur tegen meerprijs te vervangen voor een deur met glas. Als u daar voorkeur aan geeft, is het tevens een optie om voor een glazen schuifwand te gaan. U kunt Woodvision Tuinhout benaderen voor informatie over de mogelijkheden met een glazen schuifwand.