Douglasvision Zadeldak

Douglasvision zadeldak – een ideaal buitenverblijf


Een buitenverblijf is een charmante oplossing om meer overdekte plekken te creëren in uw tuin. Bij Woodvision Tuinhout vindt u een groot assortiment van buitenverblijven. Het Douglasvision zadeldak buitenverblijf is daar een voorbeeld van. Door zo’n buitenverblijf te plaatsen, kunt u op allerlei nieuwe manieren genieten van uw prachtige tuin. Zo kunt u lekker buiten blijven zitten als de temperatuur daalt en zelfs een regenbui schrikt u niet meer af!

Een Douglasvision zadeldak buitenverblijf is ideaal als u op zoek bent naar een degelijk buitenverblijf. Dit verblijf van Douglasvision bestaat uit enkel duurzaam Douglashout. Dat ziet er dus niet alleen prachtig uit, het is tevens erg degelijk. De buitenverblijven van dit merk zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er de Douglasvision zadeldak buitenverblijf en een variant met een plat dak. Voor iedereen is er wel een ideaal buitenverblijf te vinden bij Woodvision Tuinhout.

Voor een Douglasvision zadeldak buitenverblijf kunt u hieronder een kijkje nemen in het ruime aanbod van Woodvision Tuinhout.

Douglasvision zadeldak buitenverblijf

Als u een buitenverblijf zoekt, dan is het Douglasvision zadeldak buitenverblijf wellicht iets voor u. Dit bijzondere buitenverblijf behoort tot het grote assortiment van het merk Douglasvision dat verkrijgbaar is bij Woodvision Tuinhout. Alles uit de Douglasvision collectie wordt gemaakt met Douglashout. Dit unieke houtsoort valt onder duurzaamheidsklasse 3 en is uitermate sterk. Douglashout staat immers ook bekend als een van de hardste naaldhoutsoorten uit Europa.

Het Douglasvision zadeldak buitenverblijf is ideaal voor iedereen die graag een degelijk en betrouwbaar buitenverblijf wilt plaatsen in zijn tuin. Het zadelzak kent immers een groot aantal voordelen dankzij zijn unieke vorm. Zo’n type dak bestaat uit twee hellende schilden die samenkomen in de nok als een omgekeerde V-vorm. Hierdoor kent dit type dak veel positieve eigenschappen en is daardoor buitengewoon geschikt voor een buitenverblijf. 

Betrouwbaar en degelijk – Douglasvision zadeldak

Door de omgekeerde V-vorm van het dak, is een Douglasvision zadeldak buitenverblijf zeer betrouwbaar. Dankzij de hellende constructie zal dit buitenverblijf een goede waterafvoer hebben. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over de afvoer van dit type buitenverblijf. Daarnaast is het Douglasvision zadeldak tevens zeer goed bestand tegen windstoten.


Verschillende mogelijkheden voor het buitenverblijf

Overweegt u om een Douglasvision zadeldak buitenverblijf aan te schaffen? Dan zijn er een aantal zaken die u van tevoren moet weten. Zo wordt dit type buitenverblijf in verschillende formaten geleverd. U kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan met het basispakket voor een Douglasvision buitenverblijf met zadeldak. Daarnaast is het mogelijk om het buitenverblijf om maat te laten maken.

Het basispakket voor een Douglasvision zadeldak buitenverblijf bij Woodvision Tuinhout bestaat uit:

  • Douglas geschaafde staanders, duplo verlijmd 14 x 14cm
  • Douglas geschaafde gordingen, 4,5 x 16 cm
  • Douglas geschaafde schoren, 4,5 x 14,5 cm
  • Douglas dakbeschot, 1,6 x 11,6 cm
  • Boeiplanken, 1,8 x 16 cm
  • Bevestigingsmateriaal
  • Topgevels voor en achter, standaard met Zweeds rabat
  • Duidelijke handleiding

Als het zadeldak 360 cm breed is, zal de nokhoogte 345 cm zijn. Indien het zadeldak 450 cm breed is, dan zal de nokhoogte 360 cm zijn.

Ieder Douglasvision buitenverblijf met zadeldak wordt standaard geleverd zonder wanden. Op de plattegronden vindt u bij de omschrijven de letters A, B, C en D. Iedere letter staat voor een bepaalde zijwandafmeting. Deze wanden vindt u onder het menu “Wanden Douglasvision”. Alle staanders, gordingen en ringbalken zijn voorgeboord en uitgekeept door ons. Hierdoor zet u het Douglasvision zadeldak buitenverblijf zonder moeite in elkaar.


Douglasvision zadeldak op maat – het kan!

Geeft u de voorkeur aan een Douglasvision zadeldak buitenverblijf op maat voor uw tuin? Dat is geen probleem bij Woodvision Tuinhout! U kunt ons ten alle tijden een e-mail sturen met uw persoonlijke aanvraag. Wij zullen wij zo snel mogelijk op reageren met de mogelijkheden. Maatwerk is altijd erg mooi en het hoeft dus niet moeilijk te zijn. Een Douglasvision zadeldak buitenverblijf op maat kan al redelijk snel in uw tuin staan!