Douglasvision Veranda

Douglasvision veranda – verleng moeiteloos uw huiskamer


Het wordt kinderspel om langer van de zon te genieten in uw eigen tuin met een Douglasvision veranda. Met deze degelijke constructie van Douglashout verlengt u moeiteloos uw huiskamer. Zo kunt u direct van de eerste frisse zonnestralen genieten met uw familie. Bovendien blijft u heerlijk zitten tot de laatste glimp zonlicht van het jaar op een Douglasvision veranda. Al met al is zo’n Douglasvision veranda ideaal voor iedereen die graag zijn tijd buiten spendeert en optimaal geniet van zijn tuin.

Woodvision Tuinhout heeft om die reden een ruim assortiment veranda’s. De Douglasvision veranda steekt er met kop en schouders bovenuit. Deze veranda’s zijn gemaakt van zeer degelijk Douglashout. Ieder onderdeel is gemaakt van gelamineerd duurzaam Douglashout. Dit voorkomt dat het hout kan vervormen. Uw Douglasvision veranda zal dus met andere woorden kaarsrecht blijven.

Voor alle mogelijkheden kunt u hieronder een blik werpen op het aanbod Douglasvision veranda’s van Woodvision Tuinhout.

Verleng uw woonkamer met een veranda

Een veranda leent zich uitstekend indien u de woonkamer wilt verlengen in de tuin. Over het algemeen is een veranda een aanbouw direct aan een woning. Er zijn een aantal aspecten die u natuurlijk zelf kunt bepalen. Zo heeft niet iedere veranda een afdak en is niet iedere veranda even diep. Bij Woodvision Tuinhout kunt u zelf beslissen hoe breed uw Douglasvision veranda moet zijn. Bovendien is het tevens mogelijk om glazen schuifwanden te monteren.

Met een Douglasvision veranda kunt u eenvoudig uw woonkamer verlengen. Zo’n veranda brengt namelijk op unieke wijze de sfeer van binnen naar buiten. Andersom geldt hetzelfde: een veranda heeft het effect dat de tuin meer betrokken wordt bij uw woning. Dit zorgt ervoor dat het geheel gezelliger wordt en u nog langer dan voorheen van de buitenlucht kunt genieten. U bent met een veranda namelijk niet meer afhankelijk van het weer.

Douglasvision veranda bij Woodvision Tuinhout

Veranda’s zijn vandaag de dag erg populair. Hierdoor zijn deze constructies te verkrijgen in diverse houtsoorten. Bij Woodvision Tuinhout kunt u kiezen voor een veranda van Douglashout. Zo’n Douglasvision veranda is gemaakt van zeer duurzaam en sterk Douglashout. Alle onderdelen van deze veranda zijn tevens gelamineerd. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee.

Tijdens het lamineren wordt het Douglashout doorgezaagd en weer aan elkaar gelijmd. Dit proces voorkomt dat het hout gaat vervormen. Dat garandeert dat uw veranda van Woodvision Tuinhout kaarsrecht blijft. Na het lamineren wordt het hout wederom glad geschaafd. Hierdoor zijn de Douglasvision veranda’s niet alleen kaarsrecht, ze zijn ook nog eens erg mooi.


Diverse maten veranda’s

U maakt de keuze hoe breed de veranda van Douglasvision zal zijn. De smalste uitvoering heeft een breedte van 300 centimeter en de breedste uitvoering heeft een breedte van 700 centimeter. Daarnaast kunt u tevens een keuze maken in diepte. De standaard dieptes bedragen 300 centimeter, 350 centimeter en 400 centimeter. Het is bij Woodvision Tuinhout tevens mogelijk om een Douglasvision veranda op maat te laten maken. Dit kan alleen op aanvraag. Wij van Woodvision Tuinhout helpen u graag!


Geleverd als compleet pakket

De veranda’s van het merk Douglasvision worden allemaal compleet geleverd. Dit houdt in dat u tevens bevestigingsmateriaal, polycarbonaatplaten en aluminium profielen ontvangt. Bij de polycarbonaatplanten kunt u kiezen voor een heldere plaat of een opaal-kleurige plaat. De dakplaat in opaal-kleur laat 54% van het licht door. Daarentegen laat de heldere plaat maar liefst 80% van het zonlicht door. U kunt zelf beslissen welk materiaal dakplaat meer bij uw wensen aansluit.

Het complete pakket voor een Douglasvision veranda bevat geen wanden. Het is wel mogelijk om een zijwand (gedeeltelijk) dicht te maken met Douglashout. In het assortiment constructiehout van Woodvision Tuinhout vindt u de verschillende mogelijkheden. Daarnaast is het tevens een optie om een glazenschuifwand te monteren in uw Douglasvision veranda. Zo kunt u een Douglasvision veranda bij Woodvision Tuinhout compleet naar eigen smaak en behoeften aanpassen.