Douglasvision Tuinhuizen

Douglasvision tuinhuizen – heerlijk genieten in eigen tuin


Wilt u met het hele gezin optimaal genieten van uw prachtige tuin? Douglasvision tuinhuizen garanderen dat u heerlijk zult genieten in eigen tuin. Met een tuinhuis van Douglasvision kunt u lekker loungen in de tuin, terwijl de kinderen onder de luifel overdekt spelen. De Douglasvision tuinhuizen zijn stuk voor stuk gemaakt van duurzaam Douglashout. Dit hout gaat niet alleen ontzettend lang mee, de kleur is tevens prachtig!

Woodvision Tuinhout heeft een groot assortiment aan Douglasvision tuinhuizen. Bij Woodvision Tuinhout staat kwaliteit hoog in het vaandel. Met een tuinhuis van het merk Douglasvision weet u zeker dat u jaren en jaren plezier gaat beleven. Douglasvision tuinhuizen zijn namelijk niet alleen een charmante oplossing om allerlei spullen in op te slaan. De tuinhuizen van dit merk zijn ook werkelijk een toevoeging aan de sfeer van uw tuin.

Dus wilt u ook heerlijk in eigen tuin genieten dankzij een prachtig tuinhuis? Hieronder vindt u het assortiment Douglasvision tuinhuizen van Woodvision Tuinhout.

Tuinhuis als opslag, hobbyruimte en nog veel meer

Over het algemeen zijn tuinhuisjes relatief kleine bouwwerken. De constructie is eenvoudig en doet het daarom altijd goed waar het voor gemaakt is. Een tuinhuis plaatst u immers in de tuin als u extra ruimte wilt creëren. Dit kan zijn omdat u extra opslag nodig heeft. Douglasvision tuinhuizen worden echter op allerlei manieren gebruikt door onze klanten. Zo kan een tuinhuis van Douglasvision ook perfect dienen als hobbyruimte, clubkamer voor de kinderen en nog veel meer!


Douglasvision tuinhuizen met of zonder luifel

Woodvision Tuinhout heeft veel verschillende varianten op de klassieke tuinhuis in het assortiment. Zo kunt u onder andere het formaat bepalen. Daarnaast is het tevens mogelijk om Douglasvision tuinhuizen met of zonder luifel te bestellen bij Woodvision Tuinhout. Het tuinhuis vormt dan de basis en de luifel kan daar aan vastgemaakt worden. U kunt zelf bepalen hoe groot de luifel mag zijn. Bovendien is het mogelijk om de luifel aan de linkerkant of de rechterkant te plaatsen. Kortom, u kunt uw Douglasvision tuinhuis volledig aanpassen aan uw tuin.

Bij Woodvision Tuinhout is het bijvoorbeeld mogelijk om een luifel van 3 meter, 4 meter, 5 meter of 6 meter in de breedte te bestellen in combinatie met Douglasvision tuinhuizen. Door een luifel aan uw tuinhuis vast te maken, kunt u nog optimaler genieten in uw eigen tuin. Zo is het een optie om een comfortabel lounge set onder de luifel te plaatsen. Daarnaast kunt u het overdekte deel ook gebruiken om een speelplaats te creëren voor de kinderen.


Geheel aan te passen aan uw smaak

Een luifel toevoegen is niet de enige mogelijkheid die u kunt bepalen. De Douglasvision tuinhuizen zijn in allerlei soorten en maten leverbaar bij Woodvision Tuinhout. Zo kunt u kiezen voor een klassieke tuinhuis die iets weg heeft van een blokhut. Daarnaast is het ook een optie om voor een moderne versie te gaan. Er is voor iedere tuin en iedere smaak wel een passende optie te vinden als het gaat om Douglasvision tuinhuizen. Zo is het tevens mogelijk om achteraf extra ramen toe te voegen.

Bij Woodvision Tuinhout kunt u bij de categorie Douglasvision ramen en deuren alle benodigde spullen vinden. Uiteraard zijn de Douglasvision tuinhuizen ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. De Douglasvision tuinhuizen zijn beschikbaar in bruin, grijs, wit of antraciet. Daarnaast is het ook mogelijk om een tuinhuis geïmpregneerd en behandeld te bestellen. Zo’n behandeling is namelijk ter behoud van het tuinhuisje. Wanneer u een geïmpregneerd en behandeld tuinhuis besteld, kunt u er jaren van genieten.


Douglasvision tuinhuizen in diverse varianten

Binnen de categorie Douglasvision tuinhuizen zult u verschillende collecties aantreffen. Het ruime aanbod garandeert dat er een tuinhuis tussen zal zitten die precies aan uw wensen voldoet. Zo kunt gaan voor een Dougslasvision tuinhuis uit de Excellent series of de Topvision reeks. Beide collecties hebben weer twee varianten tuinhuizen. Het voornaamste verschil tussen de collecties is de dikte van de planken. De twee varianten binnen elke collectie verschillen voornamelijk wat de deur van het tuinhuisje betreft.

De Douglasvision tuinhuizen Topvision collectie zijn onder te verdelen in het Roek tuinhuis en het Raaf tuinhuis. De Raaf tuinhuizen hebben een enkele deur met 4 ruitjes en een raam. Daarentegen is de Roek uitgerust met een dubbele deur met 4 ruitjes. Beide tuinhuizen zijn uit te breiden met een luifel. De Douglasvision tuinhuizen Excellent collectie is verkrijgbaar in de variant Melbourne en Adelaide. Hierbij is de Melbourne uitgerust met een enkele deur en de Adelaide heeft een  dubbele deur. Voor deze tuinhuizen geldt tevens dat u er een luifel aan kunt vastmaken.