Douglasvision Kapschuur

Douglasvision kapschuur – tussenvorm van een schuur


Een Douglasvision kapschuur is een uitermate geschikte tussenvorm van een schuur. Met zo’n kapschuur kunt u namelijk allerlei kanten op. Het is mogelijk om een kapschuur in te zetten als extra opslagruimte, overdekte loungehoek of als een open schuur. Een Douglasvision kapschuur is zoveel meer dan enkel een schuur of terrasoverkapping. Het is een perfecte oplossing voor alle levensgenieters onder ons.

Woodvision Tuinhout heeft een ruim aanbod aan kapschuren, waaronder diverse schuren van het merk Douglasvision. Deze kapschuren bestaan allemaal uit hoogwaardig en prachtig Douglashout. Dit houtsoort staat bekend om zijn duurzaamheid, sterkte en unieke kleur. Aanzien ieder mens anders is en andere wensen heeft, vindt u verschillende varianten van een Douglasvision kapschuur bij Woodvision Tuinhout. Er zijn in totaal vier collecties.

Bent u geïnteresseerd in een Douglasvision kapschuur? Hieronder vindt u het brede assortiment van Woodvision Tuinhout aan kapschuren van het merk Douglasvision.

De voordelen van een Douglasvision kapschuur

Een Douglasvision kapschuur is perfect voor iedereen die dol is op het buitenleven. Spendeert u geregeld tijd in uw tuin en zoekt u nog een praktische overkapping? Dan is een kapschuur wellicht de perfecte optie. Een kapschuur is technisch gezien een tussenvorm van een schuur, omdat het een open structuur heeft. Hierdoor is een kapschuur uitermate geschikt voor allerlei verschillende mogelijkheden.

Zo kan een kapschuur perfect dienen als een overdekte loungehoek. Lekker ontspannen in de tuin ongeacht het weer – dat is toch ideaal? Bovendien kunt u het hele jaar door genieten van het buitenleven. Of het nu regent, stormt of hard waait, in een kapschuur zit u altijd zeer comfortabel. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een kapschuur te gebruiken als extra opslag. De keuze is volledig aan u.

Douglasvision kapschuur in verschillende collecties

Woodvision Tuinhout heeft totaal vier verschillende collecties als het om een Douglasvision kapschuur gaat. Zo is er de Comfort collectie. Deze collectie is zeer geschikt als instapmodel en heeft een basispakket. Zo’n schuur is te omschrijven als een degelijke kapschuur voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u liever zelf een Douglasvision kapschuur in elkaar zetten? Dan is de Doe-het-zelf kapschuur collectie iets voor u. Deze kapschuren worden geleverd zonder voorbewerking, maar met een duidelijk bouwinstructie.

Naast deze twee collecties kent Woodvision Tuinhout ook nog de Modulair serie en de Prestigelijn. De Modulairlijn is de meest veelzijdige productielijn beschikbaar bij Woodvision Tuinhout. Dit komt omdat nagenoeg elke indeling mogelijk is bij deze kapschuren. Daarnaast is de Prestigelijn het neusje van de zalm als u een Douglasvision kapschuur zoekt. Een Douglasvision kapschuur van deze collectie is zeer robuust en kent een grote diversiteit aan wanden.


Basispakket kapschuur bij Woodvision Tuinhout

In ons ruime aanbod vindt u een basispakket voor een Douglasvision kapschuur onder de collectie Comfort. Bij dit basispakket worden geen dakbedekking of wanden geleverd. Hierdoor kunt u zelf bepalen wat voor dakbedekking u zou willen. Bovendien hoeft een kapschuur geen wanden te hebben. Wilt u dit liever wel? Dan kunt u deze uiteraard bij bestellen.

Het basispakket Douglasvision kapschuur komt uit de collectie Comfort en bestaat uit de volgende materialen:

  • Staanders geschaafd, 12 x 12 cm
  • Zweeds rabat planken voor de kopse spanten
  • Ringbalken, 4,5 x 16 cm
  • Schoren, 4,5 x 9,5 cm
  • Dakbeschot met een vellingkant, 1,6 x 11,6 cm
  • Boeidelen, 1,8 x 16 cm
  • Afdeklijsten, 1,8 x 8 cm
  • Bevestigingsmateriaal
  • Duidelijke opbouwhandleiding


De hoogte van deze Douglasvision kapschuur bedraagt ongeveer 282 cm.

Voor advies of ondersteuning bij het ontwerpen of selecteren van een geschikte Douglasvision kapschuur, kunt u Woodvision tuinhout altijd mailen of telefonisch bereiken.