Douglasvision Carport

Douglasvision carport – praktische en veelzijdige oplossing


Als u op zoek bent naar een mooie en duurzame carport voor uw auto, dan bent u bij Woodvision Tuinhout aan het juiste adres. Vroeger was het een luxe om een carport te hebben, tegenwoordig is het een praktische en veelzijdige oplossing. Zo zijn er diverse varianten beschikbaar bij Woodvision Tuinhout. Iedere variant is gemaakt van een andere houtsoort. Neem bijvoorbeeld de Douglasvision carport uit ons brede assortiment.

Dit is een carport gemaakt van Douglashout. Bij Woodvision Tuinhout kunt u een keuze maken voor een vrijstaande carport of voor de muuraanbouw carport. De laatste optie wordt tegen een gevel geplaatst. Beide varianten carports zijn leverbaar als Douglasvision carport. U hoeft alleen de juiste afmeting Douglasvision carport voor uw situatie te selecteren. Elke Douglasvision carport is bij Woodvision Tuinhout standaard uitgevoerd met een platdak.

Hieronder vindt u ons ruime aanbod carports van het merk Douglasvision. Neem gerust een kijkje en ontdek de mogelijkheden.

Optimaal bouwgrond benutten met Douglasvision carport

Een carport is stiekem erg handig. Dankzij een carport zal uw auto langer meegaan én heeft u een extra overdekte ruimte in de tuin. Veel mensen laten een Douglasvision carport bouwen vanwege de beschermende functie ervan. De wisselende weersomstandigheden in de winter en herfst zijn niet altijd even goed voor de levensduur van uw auto. Diverse weerselementen kunnen namelijk schade aanbrengen. Dat kunt u eenvoudig voorkomen door bijvoorbeeld een Douglasvision carport te plaatsen.

Dat is echter niet het enige nut van een carport. Het is tevens een veelzijdige oplossing. Met een carport kunt u optimaal de bouwgrond benutten. Dankzij de open structuur van een carport is het erg makkelijk om zo’n overkapping op allerlei manieren te gebruiken. Zo hoeft niet enkel een auto in een carport te staan. Fietsen, een grasmaaier of de scooter plaatst u moeiteloos onder een prachtige Douglasvision carport.


Basispakket van een Douglasvision carport

Woodvision Tuinhout heeft een uitgebreid aanbod carports. Zo is een carport van Douglasvision leverbaar als aanbouw aan een gevel of als vrijstaande carport. De carports zijn met andere woorden allemaal beschikbaar in diverse afmetingen en types. U kunt uiteraard ook voor een basispakket gaan. Zo’n pakket bestaat uit alleen maar hoogwaardige Douglas constructiehout.

Het basispakket voor een Douglasvision carport bevat de volgende materialen:

  • Douglas geschaafde staanders, duplo verlijmd 14 x 14 cm
  • Douglas geschaafde gordingen, 4,5 x 16 cm
  • Douglas geschaafde gordingen, 4,5 x 14,5 cm
  • Douglas geschaafde boeiboorden, 2,8 x 16,5 cm
  • Lariks geschaafd dakbeschot met veer en groef, 1,6 x 11,6 cm
  • Duidelijke handleiding
  • Bevestigingsmateriaal
  • Dakbedekking: EPDM-rubberfolie met verticale dakdoorvoer


De hoogte van een Douglasvision carport basispakket bedraagt ongeveer 265 cm. Het basispakket is zonder wanden, deuren of ramen. Deze kunt u zelf selecteren. Hierdoor wordt uw Douglasvision carport werkelijk uniek.


Maatwerk is mogelijk bij Woodvision Tuinhout

Heeft u een specifieke ruimte waar u graag een Douglasvision carport wilt plaatsen, maar past een basispakket daar niet op? Dan is maatwerk een oplossing. Het is bij Woodvision Tuinhout mogelijk om een Douglasvision carport op maat te laten maken. U geeft aan op een plattegrond wat de gewenste afmetingen zijn. Daarop moet ook vermeld worden wat de wandindeling en maatvoering zullen zijn van uw carport.

Vervolgens stuurt u ons de door u ontworpen plattegrond in een e-mail. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren en u adviseren over de mogelijkheden. Samen met Woodvision Tuinhout heeft u binnen de kortste keren een prachtige Douglasvision carport op maat bij uw woning staan. Informeer naar de mogelijkheden of kom eens langs op een van onze locaties. Wij van Woodvision Tuinhout helpen u graag!