Douglasvision Buitenverblijf

Douglasvision buitenverblijf – comfort in uw tuin


Het creëren van een beschutte, comfortabele plek in uw tuin wordt kinderspel met een Douglasvision buitenverblijf. Door middel van een overkapping kunt u nog langer genieten van uw prachtige tuin. Zo kunt u met een Douglasvision buitenverblijf heerlijk ontspannen tijdens de lange nazomeravonden, werken op uw laptop als het te warm in huis is of schuilen voor die onverwachte voorjaarsbui. Een buitenverblijf zorgt werkelijk voor extra comfort in uw tuin.

Een Douglasvision buitenverblijf is bij Woodvision Tuinhout beschikbaar in diverse afmetingen. Daarnaast is het tevens mogelijk om voor maatwerk te kiezen. Elk Douglasvision buitenverblijf kan naar uw wensen worden samengesteld. Hiervoor hoeft u enkel een oppervlakteschets te maken met de gewenste maatvoering en indeling. Vervolgens mailt u deze naar ons, waarop wij deze schets controleren en een passende offerte opstellen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan een kijkje in het onderstaande aanbod Douglasvision buitenverblijven. Betonpoeren, aluminium daktrim, beits en verandahekwerken zijn optioneel verkrijgbaar.

Buitenverblijven van Douglasvision

Ieder Douglasvision buitenverblijf is gemaakt met Douglashout. Over de jaren heen is deze houtsoort enorm populair geworden. Douglashout is een harde naaldhoutsoort die behoort tot de duurzaamheidsklasse 3. Dat wil zeggen dat het hout een duurzame soort is met een grove structuur. Dit is terug te zien in het hout zelf in de vorm van noesten, kwasten en kopscheuren. Desondanks heeft Douglashout van zichzelf een hoge sterkte.

Door de hoge sterkte en de duurzaamheid is Douglashout buitengewoon geschikt als tuinhout of tuinmeubilair. Hieronder valt ook een Douglasvision buitenverblijf. Deze prachtige buitenverblijven zijn bij Woodvision Tuinhout verkrijgbaar in diverse bewerkingen. Zo kunt u kiezen voor geïmpregneerd of blank hout. Afhankelijk van uw wensen is er wel een uitermate geschikt Douglasvision buitenverblijf te vinden.

Douglasvision buitenverblijf bouwpakket

Elk Douglasvision buitenverblijf met een plat dak zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Deze buitenverblijven worden allemaal als bouwpakket geleverd. U kunt deze gemakkelijk zelf in elkaar zetten. Het basispakket voor een buitenverblijf van Douglasvision bestaat uit een buitenverblijf zonder wanden, deuren of ramen. Om u een duidelijk beeld te geven wat zo’n pakket precies inhoudt, geven wij u een opsomming van de materialen.

Een basispakket bestaat uit:

  • Douglas geschaafde staanders, duplo verlijmd van 14 x 14 cm
  • Douglas geschaafde gordingen, 4,5 x 16 cm
  • Douglas geschaafde schoren, 4,5 x 14,5 cm
  • Douglas geschaafde boeiboorden, 2,8 x 16,5 cm
  • Lariks geschaafd dakbeschot met veer en groef, 1,6 x 11,6 cm
  • Houten afdeklijsten, 1,6 x 7 cm
  • Dakbedekking: EPDM-rubberfolie, met zijwaterafvoer

De doorloophoogte van zo’n Douglasvision buitenverblijf is 224 cm en de totale hoogte komt neer op ongeveer 265 cm.


Maatwerk is mogelijk bij Woodvision Tuinhout

Wilt u liever een Douglasvision buitenverblijf die perfect past in uw tuin? Dan kunt u er ook voor kiezen om een buitenverblijf op maat te plaatsen. Maatwerk is namelijk zeker mogelijk bij Woodvision Tuinhout. Als u een buitenverblijf van Douglasvision op maat wilt hebben, dan moet u een oppervlakteschets maken. Daarop vermeldt u de gewenste maatvoering en wandindeling. Zo kunt u eenvoudig uw wensen voor uw Douglasvision buitenverblijf aangeven.

Vervolgens hoeft u die schets alleen naar ons van Woodvision Tuinhout te e-mailen. Daarna zullen wij de oppervlakteschets voor uw persoonlijke Douglasvision buitenverblijf nakijken. We controleren op dat moment of de schets wel klopt en of het haalbaar is. Tot slot zullen wij een passende offerte maken voor uw Douglasvision buitenverblijf. Een buitenverblijf op maat bestellen bij Woodvision Tuinhout is zoals u ziet een fluitje van een cent!