Douglas Deuren en Ramen

Douglas deuren en ramen - geschikt voor ieder buitenverblijf


Heeft u een prachtige buitenverblijf, maar wilt u graag wat beschutter zitten? Door simpelweg wanden te plaatsen kunt u dit al bewerkstelligen. Ook als u niet alles volledig dicht wilt hebben, is er een oplossing. U kunt namelijk Douglas deuren en ramen plaatsen in een wand van uw buitenverblijf. Hierdoor behoudt u het open gevoel van de overkapping. Tegelijkertijd kunt u langer genieten, omdat u beter beschut zit.


Woodvision Tuinhout heeft een divers assortiment Douglas deuren en ramen. Hierdoor zijn er altijd wel Douglas deuren en ramen voor ieder buitenverblijf te vinden. Zeker als u een buitenverblijf heeft van het merk Douglasvision, zal er een geschikte oplossing te vinden zijn. Douglas deuren en ramen zijn namelijk ideaal voor iedereen die graag buiten zit, maar geen last wil hebben van de elementen.


Hieronder vindt u het diverse assortiment Douglas deuren en ramen die beschikbaar zijn bij Woodvision Tuinhout.

Buitenverblijf compleet maken

Niet iedereen wil een buitenverblijf die volledig open is. Het is soms wel fijn om beschut te kunnen zitten. Bovendien fungeren overkappingen regelmatig ook als opslag of berging. In dat geval is het zeker aan te raden om op z’n minst een Douglasvision wand te plaatsen. Die wanden hoeven niet alleen een wand te zijn. U kunt er ook voor kiezen om Douglas deuren en ramen te plaatsen in de wand.


Douglas deuren en ramen passen altijd in Douglasvision wanden. Hiermee kunt u dus gemakkelijk licht creëren in het buitenverblijf waar de wanden geplaatst worden. Het hoeft dus met andere woorden niet direct een donker hok te worden, omdat er wanden geplaatst worden. Door middel van Douglas deuren en ramen kunt u eenvoudig dat open gevoel behouden en nog beter genieten van de voordelen van een overkapping.


Douglas deuren

Woodvision Tuinhout beschikt over een gevarieerd assortiment Douglas deuren en ramen. Alle Douglas deuren worden geleverd inclusief kozijn en deurbeslag. De deuren met raam zijn uitgevoerd met enkel glas. Houd hier dus rekening mee. Alle Douglas deuren en ramen zijn uitermate geschikt voor gebruik in wanden van de Douglasvision buitenverblijven, carport, kapschuren en zadeldaken.


Hierdoor is er altijd wel een perfect passende deur te vinden bij Woodvision Tuinhout. Geen gedoe meer, maar zeer eenvoudig Douglas deuren en ramen plaatsen in een Douglasvision wand. Ideaal om extra beschutting te creëren bij uw buitenverblijf of om de overkapping om te toveren tot een berging. Het is allemaal mogelijk bij Woodvision Tuinhout. U selecteert simpelweg welke stijl deur uw voorkeur heeft.


Douglas ramen

Net als de Douglas deuren zijn de ramen uitgevoerd met enkel glas. Er zijn verschillende soorten ramen te vinden in het assortiment van Woodvision Tuinhout. Zo kunt u Douglashouten uitzetramen inclusief beslag bestellen. Daarnaast zijn er ook nog ramen met melkglas of zijlicht beschikbaar. Er is met andere woorden voor ieder wat wils als het om ramen gaat.


Wilt u graag stevige, zware ramen? Dat is tevens mogelijk! De Douglas ramen van extra zware kwaliteit zijn dan een goede optie. Deze ramen zijn in tegenstelling tot de gewone ramen wel uitgerust met dubbelglas. Er is zelfs een draai- of kiepraam in het assortiment te vinden die beschikt over dubbelglas én rubberen tochtstrips. De Douglas ramen met dubbelglas zijn alleen beschikbaar in onbehandeld Douglashout.


Douglas deuren en ramen

Dus staat u op het punt om wanden te plaatsen bij uw Douglasvision overkapping of buitenverblijf? Overweeg dan om ook Douglas deuren en ramen te gebruiken. Daarmee behoudt u dat natuurlijk licht én kunt u optimaal blijven genieten van de overkapping of buitenverblijf. Neem gerust een kijkje in het assortiment Douglas deuren en ramen van Woodvision Tuinhout.