Douglas Buitenkeukens

Douglas buitenkeukens – lekker buiten koken en smullen


Bent u ook zo gek op het buitenleven? Wilt u in de warme maanden van het jaar het liefst de hele tijd buiten zitten? Overweeg dan een prachtige buitenkeuken! Met de Douglas buitenkeukens kunt u geheel naar smaak een keuken voor de tuin samenstellen. Hierdoor is het mogelijk om elk moment van de dag lekker buiten te koken en te smullen van al dat lekkers. Met de Douglas buitenkeukens waant u zich bijna op vakantie in eigen tuin!

Woodvision Tuinhout heeft de Douglas buitenkeukens in diverse afmetingen verkrijgbaar. Hierdoor wordt het een fluitje van een cent om een buitenkeuken te ontwerpen die perfect past in uw tuin. Zo kunt u kiezen voor een laag model of juist een hoge variant. Er zijn in totaal 5 verschillende formaten Douglas buitenkeukens waar u uit kunt kiezen. Elke variant wordt geleverd in de vorm van een bouwpakket.

Wilt u ook graag lekker buiten koken en smullen in uw eigen tuin? Hieronder vindt u het ruime aanbod Douglas buitenkeukens van Woodvision Tuinhout.

Buiten in de tuin heerlijke gerechten maken

Zodra de temperaturen stijgen en het buitenleven begint, zult u steeds vaker in de tuin zitten. Hoe heerlijk zou het zijn dat u zelfs zou kunnen koken in de buitenlucht? Met een buitenkeuken heeft u alles altijd bij de hand. Heeft u niet zo’n grote tuin, maar zou u wel graag een buitenkeuken willen plaatsen? Dat is geen enkel probleem bij Woodvision Tuinhout. De Douglas buitenkeukens zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Hierdoor is er altijd wel een buitenkeuken te vinden die prachtig zal staan in uw tuin.

Als u van het buitenleven en koken houdt, dan mag zo'n buitenkeuken natuurlijk niet ontbreken onder uw bestaande buitenverblijf. Even een hapje opwarmen voor bij de borrel of een complete maaltijd maken, het is geen enkel probleem meer met een van de prachtige Douglas buitenkeukens. Terwijl u iets lekkers maakt, kunt u eenvoudig door blijven kletsen met uw gasten. Dat is toch heerlijk?


Prachtige keuken in uw tuin

Bovendien zijn de Douglas buitenkeukens van Woodvision Tuinhout niet alleen erg praktisch, ze zijn tevens stuk voor stuk ontzettend mooi. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het Douglasvision tuinhout zien de Douglas buitenkeukens er werkelijk prachtig uit. De kastjes geven een bijzondere uitstraling. U kunt namelijk voor open of gesloten kastjes kiezen. Elke variant heeft zijn eigen allure en draagt op een andere manier bij aan de sfeer in uw tuin. Met een buitenkeuken van Douglashout heeft u simpel gezegd een prachtige keuken die toevallig in uw tuin staat.


Verschillende formaten Douglas buitenkeukens

Woodvision Tuinhout heeft allerlei diverse buitenkeukens in het assortiment. Er zijn in totaal 5 verschillende types buitenkeukens leverbaar. Van een laag model tot een hoog model, het is allemaal mogelijk bij Woodvision Tuinhout. De buitenkeukens worden als een compleet bouwpakket geleverd. De wanden zijn altijd van tevoren gemonteerd. Daarnaast zijn er modellen met of zonder deuren. Bij een aantal modellen kunt u zelf kiezen op welke plek de deuren in de kast geplaatst worden. Dit kan namelijk zowel bovenin als onderin.


Basispakket Douglas buitenkeukens

Alle Douglas buitenkeukens van Woodvision Tuinhout worden vervaardigd uit hoogwaardig gedroogd Douglashout en worden geleverd in een basispakket. Alle Douglas buitenkeukens leveren wij inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen en indien nodig scharnieren en handgrepen. Hierdoor wordt het zeer eenvoudig om de buitenkeuken zelf in elkaar te zetten. Wanneer u er niet uit komt, kunt u altijd contact opnemen met Woodvision Tuinhout. De collega’s van de klantenservice staan u graag te woord.

Een basispakket voor een Douglas buitenkeuken bestaat uit:

  • Frame van Douglashout regels van 4,5 x 7 centimeter
  • Wanden van verlijmd Douglashout planken van 1,6 x 11,6 centimeter
  • Bovenblad van hardstenenblad van 3 centimeter dik
  • Verstelbare voeten aan de onderzijde
  • Duidelijke en concrete handleiding

Douglas buitenkeukens van beeldig Douglashout

De Douglas buitenkeukens van Woodvision Tuinhout zijn mateloos populair. Door de diverse afmetingen zijn er veel combinaties te realiseren. Iedere buitenkeuken is op zijn eigen manier prachtig. Zo zijn er klanten die complete Douglas buitenkeukens hebben gecreëerd. Deze keuken bevatten zelfs een barbecue of gasfornuis. Het is blijkbaar ook heel eenvoudig om in de kastjes van de Douglas buitenkeukens een kleine koelkast te plaatsen. Zo kunt u eenvoudig de versnaperingen gekoeld houden. Kortom, een buitenkeuken is werkelijk perfect voor iedere buitenliefhebber die graag lekker buiten wilt koken en smullen!