Woodvision nieuwe producten

21 Januari, 2018, in Nieuws en houtinformatie

Woodvision vindt dat iedereen moet kunnen genieten van het buitenleven. Buiten is mooier dan binnen. Meer ruimte, meer natuur en meer rust. Wij helpen u graag om het buiten wonen zo prettig en comfortabel mogelijk te maken. Daarom vindt u bij ons het mooiste en beste tuinhout. Als merk willen we graag trendsetter zijn voor buiten. Daarom introduceren we ook dit jaar weer nieuwe producten en toepassingen. Leef buiten en geniet!

Ook dit jaar introduceert Woodvision verrassende noviteiten die ons completer maken en voor u de keuze vergroten. We lichten er hieronder een paar uit.

De extra brede steigerhouten stapelprofielen. Met de steigerhouten stapelprofielen, betonpalen en platen, kan je een mooie stevige schutting bouwen. De stapelplanken zijn extra breed, en je kan kiezen uit verschillende kleuren, een combinatie van kleuren is natuurlijk ook mogelijk.

Composietschermen. Het assortiment composietschermen van Woodvision is uitgebreid met schermen voorzien van een vast frame. De planken in de scherm zijn extra breed, en natuurlijk zijn er bijpassende composiet poortdeuren.

Bamboeschermen, Zwarte stevige bamboestengels in een douglasframe. Puur natuur uitstraling!

Hardhout. In hardhout word het Woodvision assortiment dit jaar uitgebreid met een spijlenhek en poort, alsmede een dubbele en enkele dichte hardhouten poort. Het spijlenhek voor de open uitstraling, de dichte poorten voor maximale privacy.

Tuinmeubelen. Woodvision bied je nog meer keuze in houten tuinmeubelen, nieuwe tuintafels en pick-nickbanken. Ook een mooie nieuwe tuinkast van steigerhout planken.

Bloembakken, in diverse uitvoeringen, afmetingen, houtsoorten en kleuren. Zet de puntjes op de i en maak je tuin helemaal af met de bloembakken van Woodvision.