Levertijden & Bezorgkosten

Levertijden
Heeft u maandag besteld, dan wordt uw bestelling meestal uiterlijk zaterdag bij u bezorgd. Uitzonderingen hierop zijn producten die pas geproduceerd worden na bestelling. Dit zijn bijvoorbeeld: Douglas buitenverblijven, (Topvision) blokhutten, priëlen, en overkappingen. Voor deze producten is de levertijd in onbehandelde uitvoering ongeveer 3 weken en bij de geïmpregneerde uitvoering 5 weken. Tuinhuizen e.d. in kleur gecoat hebben een langere levertijd, neemt u contact op voor actuele levertijd.
Door productietechnische redenen en (on)beschikbaarheid kunnen levertijden uitlopen.


U kunt bij ons veilig betalen met iDeal.

Bezorgkosten
Bezorging is in heel Nederland (op het vaste land) gratis vanaf een bedrag van Euro 600.- .

Onder de Euro 600.- rekenen wij Euro 45.- bezorgkosten.
Door de afmetigen en kwetsbaarheid van de producten in ons assortiment bezorgen wij bijna alle producten met onze eigen wagens.
Kleine pakketjes versturen wij met Postnl voor Euro 8.-

Leveringen
Wij leveren uw bestelling naast de auto af. Het is ter beoordeling van de chauffeur hoe ver hij met de auto bij de gewenste plaats van lossing kan komen.
Levering kan plaatsvinden met een auto met kooi-aap, loskraan, of met een bestelbus, waarbij de bestelling met de hand gelost moet worden.
Het helpen van de chauffeur word altijd gewaardeerd, en bij het lossen van betonschuttingen verwachten wij dat er iemand aanwezig is om de chauffeur indien nodig te helpen.