Schuttingen

Omheiningen of tuinafscheidingen zijn er in alle soorten en maten. Gemaakt van vuren-, grenen-, hard- en eikenhout of met een combinatie van betonnen palen. In het assortiment van Woodvision vindt u echter ook een grind- of steenschutting of een natuurlijke afscheiding van riet of wilgentenen.

We hebben een ruime keuze aan betonpalen en onderplaten, om een stevige hout-beton schutting te maken in combinatie met losse planken of tuinschermen.
In het geïmpregneerde grenenhout vindt u schermen en poortdeuren met geschaafde en fijnbezaagde planken, in verschillende diktes en het aantal planken per scherm naar keuze.
De vurenhouten schermen zijn er in meerdere hoogtes en beschikbaar als recht-, toog-, afbouw- of waaierscherm.
De zwart geïmpregneerde schermen, poorten of Douglas plankenschermen zijn net weer even anders dan de gebruikelijke tuinafscheiding.
Met het blokhutstapelsysteem in grenenhout kunt u ook zelf een dichte schutting maken.

U vindt hier ook een aantal poorten en lage hekken. Hiermee maakt u een lage omheining. Als u meer doorkijk wilt, kunt u ook kiezen uit diverse gaaspanelen of trellissen.
Het Deluxe programma bestaat uit gesloten en open schermen in een zeer stevige lijst.

Als natuurlijke afscheiding hebben we u rietmatten, wilgentenen en heidematten te bieden. Een andere mogelijkheid, is om een kastanjehek neer te zetten. U kunt hierbij zelf een hoogte kiezen.

Er zijn in de basis 2 types schuttingen te onderscheiden, een schutting gemaakt met losse onderdelen, zoals planken en palen, en een schutting die word opgebouwd met een vorm van schermen. De meeste losse onderdeln vind u in ons assortiment tuintimmerhout, de kant en klare tuinschermen vind u hier. Alle Woodvision schuttingpanelen zijn van degelijke kwaliteit, maar er zit ook wel verschil tussen de tuinschermen.

Eén van de voordeligste Woodvision schuttingen is het grenen plankenscherm met planken van 13 of 15mm dikte. De schermen zijn geschroefd dus vallen echt niet zomaar uit elkaar. De planken zijn echter wel wat dunner dan op de 19 of 21 planks tuinschermen, waar je dan ook doordat er meer planken opzitten, minder snel tussen door kijkt.
Het vurenhouten jumbo scherm heeft, doordat vurenhout egaler is van kleur een rustigere uitstraling. Dit is éen van de populairste Woodvision tuinschermen om een schutting mee te maken.
Wilt u gaan voor een schutting in een zwarte kleur, dan kiest u voor het zwart geïmpregneerde grenenhouten scherm.
De trend is momenteel een schutting van douglashout. U kunt een Woodvision schutting van douglashout maken met de schermen, welke met verschillende plankbreedtes leverbaar zijn, u kunt ook kiezen voor onbehandeld of geimpregneerde varianten, en of u de planken fijnbezaagd of glad geschaafd wilt op uw tuinscherm.
Voor een superstrakke uitstraling, kunt u ook een Woodvision schutting maken met composietschermen.
Natuulijk is er een bijpassende deur leverbaar.
Een schutting hoeft niet helemaal dicht te zijn, u kunt tussen de dichte schuttingdelen een trellis zetten, of een gehele schutting van trellisen of gaaspanelen maken.