Douglasvision Veranda

De Douglasvision veranda van Woodvision heeft een zeer degelijke constructie van douglashout. De onderdelen zijn gemaakt van gelamineerd duurzaam douglashout.
Bij het lamineren word het douglashout doorgezaagd en weer aan elkaar gelijmd waardoor het hout niet meer kant vervormen, en zo dus kaarsrecht blijft. Na het lamineren word het hout glad geschaafd, zo krijg je het mooiste resultaat.

De Douglasvision veranda's worden compleet geleverd, inclusief bevestigingsmateriaal, polycarbonaatplaten en aluminium profielen. Bij de polycarbonaatplaten kun je kiezen voor een heldere of opaal-kleurige plaat. De dakplaat type opaal laat 54% licht door, de heldere plaat 80%.

De breedte van de Douglasvision veranda is in de smaste uitvoering 300cm, en in de breedste uitvoering 700cm, de beschikbare standaard dieptes zijn 300, 350 en 400cm.
Op aanvraag zijn ook vernada's op maat leverbaar.

Het is ook mogelijk een zijwand (gedeeltelijk) dicht te maken met douglshout uit het assortiment constructiehout uit het Woodvision assortiment. Montage van een glazen schuifwand is ook mogelijk in uw Woodvision douglasvision veranda.