Douglas Buitenkeukens

Heerlijk genieten met een buitenkeuken van Woodvision

De Douglas buitenkeukens van Woodvision zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Van een laag tot een hoog model, er zijn in totaal 5 types. De Woodvision buitenkeukens worden als bouwpakket geleverd. De wanden zijn voorgemonteerd. Er zijn modellen met en zonder deuren, waarbij u bij een aantal modellen zelf kunt kiezen of u de deuren onder of bovenin de kast plaatst.
Alle Woodvision douglas buitenkeukens worden vervaardigd uit hoogwaardig gedroogd douglashout. Het frame bestaat uit douglas regels van 4.5x 7cm. De Wanden zijn gemaakt van verlijmde douglas planken in de afmeting 1.6x11.6cm. Het bovenblad is een hardstenen blad van 3 cm dik. De keukenkasten hebben verstelbare voetjes aan de onderzijde.
Alle Woodvision douglas buitenkeukens worden geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen en waar nodig scharnieren en handgrepen.


De Woodvision buitenkeukens zijn mateloos populair. Door de diverse afmetingen zijn er veel combinaties te maken. We hebben al veel voorbeelden gezien waar de buitenkeukens compleet gemaakt zijn, met een barbeque of gasfornuis, en met in de kastjes van de buitenkeuken een kleine koelkast.

Als u van buitenleven en koken houdt, dan mag zo'n Woodvision buitenkeuken natuurlijk niet ontbreken onder uw buitenverblijf. Even een hapje opwarmen voor bij de borrel, of een complete maaltijd maken, terwijl u tussendoor lekker met de gasten blijft kletsen. Naast het feit dat de Woodvision buitenkeuken heel praktisch is, ziet deze er ook heel mooi uit, en kunt u op de schappen van de open kasten leuke of bijzondere spulletjes plaatsen voor een goed verhaal of een mooie uitstraling.