Woodvision catalogus 2018

Binnenkort vind u hier de Woodvision catalogus 2018 , waarin ook alle Hillhout producten vermeld zijn.

Hier vindt u de Woodvision catalogus 2017.
Als officiele Woodvision dealer bieden wij u hierbij de mogelijkheid de Woodvision catalogus 2017 online te bekijken. Alle Woodvision tuinhout producten in deze catalogus vindt u ook terug in de webwinkel. In de Woodvision catalogus zijn alle prijzen vermeld, u heeft dus geen losse prijslijst nodig. Wilt u toch een prijslijst met alle artikelnummers, omschrijving en prijzen, dan kunt u contact met ons opnemen. Omdat de Woodvision catalogus 2017 zeer uitgebreid is, kan het wat langer duren voordat deze geladen is.


Woodvision Catalogus 2017 bekijken.

Woodvision Catalogus 2017


De Woodvision tuinhout catalogus is dikker dan ooit tevoren! In totaal maar liefst 260 pagina's met tuinhout.
Alle kwalitatief hoogwaardige producten met stoere uitstraling maken het buitenleven tot een feest. Met de Woodvision producten in deze catologus 2017 maakt u de mooiste creaties waarvan u met uw gezin, familie en vrienden eindeloos gaat genieten. De Woodvision brochure 2017 begint met de Hillhout producten die ook in deze catalogus zijn opgenomen, daarna vindt u de Woodvision noviteiten voor dit jaar. Woodvision introduceert ieder jaar weer verrassende noviteiten, waardoor u kunt kiezen uit nog meer tuinhoutproducten. Voor ieders smaak en elke tuinwens wat wils!

Douglas
De zeer populaire productlijnen van Douglas/Larikshout zijn verder uitgebreid. Douglas is geliefd om haar warme uitstraling en valt in duurzaamheidsklasse 3. Daarmee is het één van de hardste Europese houtsoorten.

Douglasvision
De complete lijn Douglasvision buitenverblijven en kapschuren is vernieuw en uitgebreid met de Prestigelijn, u heeft nu nog meer keuze in afmeting, uitvoering en opties.

Ramen
Bij de Douglas ramen vindt u in de Woodvision catalogus 2017 verbeterde uitvoeringen terug. Ook zijn er nu hardhouten deuren leverbaar. Dus nu nog meer keuze!

De catalogus 2017
Op de eerste 41 pagina's in de Hillhout Woodvision combicatalogus 2017 vindt u het exclusieve assortiment van Hillhout terug, hierna de exclusieve producten van Woodvision. Deze producten kunt u alleen bij een erkende Woodvision tuinhout dealer kopen zoals de Tuinhoutexpres. Vanaf bladzijde 140 in de nieuwe Woodvision catalogus vindt u de Basic collection. Dit Basis-assortiment is buitengewoon compleet. Naast de diverse productgroepen vindt u hier ook een zeer veelzijdig assortiment tuintimmerhout in diverse houtsoorten. Als u verder nog vragen heeft over de Woodvision producten in deze Woodvision catalogus 2017, dan kunt u met ons - uw erkende Woodvision dealer "de Tuinhoutexpres" - contact opnemen. Onze contactgegevens vindt u op de contactpagina. Omdat de Woodvision catalogus 2017 behoorlijk wat weegt - en daarbij hoge verzendkosten komen - sturen wij deze niet op. U bent natuurlijk altijd welkom om een gratis exemplaar op te komen halen.

De prijzen in de Woodvision catolugus.
Alle prijzen in Woodvision Catalogus en op de website zijn inclusief btw. Bij veel artikelen op de website zijn de prijzen lager dan in de catalogus. De prijzen in de catalogus zijn niet aangepast.